Catering voor bedrijven

Vanaf 2016 beginnen wij ook met het cateren voor bedrijven.
Hieronder een greep uit ons assortiment.

Lunchservice.
Heeft u 's middags een vergadering op de zaak maar niet de mogelijkheid om uw gasten of collega's een lekkere lunch voor te schotelen. Met onze lunchservice kunt u tijdens of na uw vergadering genieten van heerlijke broodjes, wraps, salades en soepen.

Lunchpakketten.
Heeft u een drukke werkdag en geen tijd om de lunch te verzorgen? Wij bezorgen uw lunch op de werkplek. Onze lunchpakketten worden 's ochtends vers gemaakt en ingepakt in individuele lunchdozen voor iedere werknemer. In het lunchpakket is alles aanwezig om u weer voldoende brandstof te geven voor de rest van de dag.

Broodmaaltijd.
Wilt u uw collega's of klanten verwennen met een heerlijk hapje eten en drinken? Wij verzorgen complete broodmaaltijden bij u op uw werk. Wilt u een uitgebreide broodmaaltijd? Kom gezellig met uw gasten naar café 't Spatje waar u in een gezellige en huiselijke sfeer kunt genieten van verscheidene broodsoorten, beleg, warme gerechten, etc.

Koud buffet.
Een evenement is pas echt compleet met een heerlijk hapje eten en wij kunnen dat voor u regelen. Wij bezorgen een compleet verzorgd koud buffet op locatie met alle benodigdheden inbegrepen. Wilt u een uitgebreid of kleinschalig buffet, alles is mogelijk. Van salades tot verschillende koude gerechten en van hapjes tot een broodbuffet. Wij zorgen voor de innerlijke mens tijdens uw bijeenkomst, bedrijfsfeest, vergadering, etc.

Bedrijfsborrel.
Van nieuwjaarsborrel tot jubileum, u kunt alles bij ons vieren. Kom gezellig een borrel houden bij ons in café 't Spatje. Elke gelegenheid kan gevierd worden in een ongedwongen sfeer in het ''traditioneel'' oud bruine café of in ons zalencomplex. Wilt u een heerlijk hapje tijdens de borrel? Wij zorgen voor verscheidene snacks, koude hapjes, warme hapjes, etc. Speciale wensen? Wij kunnen u ten alle tijden tegemoet komen met leuke en originele ideeën. Wat dacht u van een bierproeverij of een leuke quiz tijdens uw borrel.

In café 't Spatje.
Maak van uw bedrijfsfeest een knalfuif bij ons in café biljart partycentrum 't Spatje. Wij beschikken over een feestzaal voor maximaal 80 personen en met lekkere hapjes, gezellige muziek, heerlijke buffetten en drankjes maken wij uw bedrijfsfeest tot een groot succes. Zoekt u een locatie voor een vergadering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van kleinschalige tot grotere vergaderingen, maximaal 60 personen, kunnen bij ons gehouden worden. Trek gekregen van het vergaderen? Wij bieden de mogelijkheid om een heerlijk hapje te eten tijdens of na uw overleg. Café 't Spatje is het adres voor al uw werk gerelateerde evenementen.

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info