Over ons

 

Café biljart partycentrum 't Spatje is al bijna 45 jaar een welbekend begrip in Zwijndrecht en omstreken.

Het oud bruine café is de plek voor het spelen van een partij biljarten, darten of gewoon een gezellig praatje maken onder het genot van een lekker hapje en een goed glas speciaal bier, pils of andere alcoholische en non alcoholische dranken.

Als u iets te vieren heeft dan is 't Spatje de locatie voor u. Het partycentrum is geschikt voor kleine bruiloften en partijen tot maximaal 80 personen. Alles wordt voor u verzorgd, van drankjes en hapjes tot aan de muziek. Laat ons de druk van het organiseren van uw feest weghalen zodat u optimaal kunt genieten. Voor meer informatie kunt u bellen naar 078 6124981.

Wilt u thuis iets vieren? Dan komen wij nu met de uitkomst voor al het boodschappen doen en het uren in de keuken staan. Catering Spatje verzorgd het eten voor u. Wij zijn gespecialiseerd in salades, koude gerechten, hapjes etc. Bekijk ons volledige assortiment op deze website.

Wij verzorgen ook catering op de werkvloer. Heeft u op het werk een belangrijke vergadering, borrel of bijeenkomst? Wij kunnen u voorzien van een heerlijke hapje eten tussendoor. Van luxe belegde broodjes tot verscheidene soepen of koude buffetten. Laat ons uw werkoverleg compleet maken.

Heeft u iets gezien wat voor u geschikt is? Laat het ons weten door te bellen, stuur een e-mail, vul het contact formulier in of kom gezellig langs in ons bedrijf en dan bespreken we al uw wensen onder een heerlijk bakje koffie. 

Bestellingen kunnen worden opgehaald in café 't Spatje, of u kunt het laten bezorgen voor maar 3,50. Wij bezorgen in Zwijndrecht, Dordrecht, H.I. Ambacht, Ridderkerk, Rijsoord, Heerjansdam en Barendrecht.

Bij het afhalen kunt u pinnen of contant betalen.
Bij het bezorgen kunt u alleen contant betalen.

Bij Catering Spatje werken wij alleen met verse producten. Alles wordt op de dag van de bestelling bereidt. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Vanaf 13 december 2014 is de allergenen wet van kracht gegaan. Daarom vragen wij u van te voren op te geven of u een allergie heeft zodat wij hier rekening mee kunnen houden en u kunnen informeren over onze gerechten. Heeft u voor een van deze producten een allergie, laat het ons weten: gluten, ei, vis, pinda, noten, soja, melk (lactose), schaaldieren, weekdieren, selderij, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Bij voorbaat dank.

 

 

Gastenboek

 


 


 


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info